Leuke keukenschorten

Een leuke keukenschort is iets onmisbaar in je keuken, maar waar koop je zoiets? We zetten onze favoriete keukenschorten (mooi én praktisch!) hier even voor je op een rijtje.

Of je nu een keukenschort zoekt voor een man of een vrouw, voor jezelf of als cadeau, de exemplaren hieronder kunnen voor iedereen, op eender welk moment.

Onderstaande keukenschorten hebben allemaal een zakje vooraan, want dat is altijd handig. We hebben ook gekozen voor schorten die makkelijk te onderhouden zijn en dus (op 40°) in de wasmachine mogen. Voor de rest hebben we gewoon gekeken wat we zelf mooi vinden.

Zie je een schort die je leuk vindt? Klik op de knop “Bekijk deze schort” om meer te lezen op de desbetreffende webshop en bestel hem in een paar klikken!

Dit zijn affiliate partner links. Dat wil zeggen dat wij een klein bedrag kunnen verdienen als je via een van deze links iets koopt, zonder enige extra kost voor jou. We kiezen zelf de producten en het is volledig onze eigen mening!

Linnen keukenschort

Prijs: €40
Afmeting: 75 x 90 cm
Materiaal: 60% linnen – 40% katoen
Kleur: verschillende

Deze mooie (dit is een affiliate partner)keukenschort is van La Cerise sur le Gateau. Hij heet Marcel en heeft een zakje en een leuk visgraat motief. Met zijn herstelbaar bandje in de nek en verschillende opties qua kleur is hij geschikt voor iedereen!

TIP: er zijn ook (dit is een affiliate partner)bijpassende ‘Marcel’ keukenhanddoeken van La Cerise sur le Gateau!

Keukenschort met print

Prijs: €27,95
Afmeting: 71 x 81 cm
Materiaal: 100% katoen
Kleur: verschillende prints

Deze keukenschort heet (dit is een affiliate partner)Caliente Chef en is van Now Designs. Hij heeft een handig zakje vooraan en een verstelbare nekband. Neem zeker eens een kijkje, want dit merk heeft nog meer leuke prints in haar gamma.

Keukenschort in denim

Prijs: €79,95
Afmeting: 68 x 81 cm
Materiaal: denim en leer
Kleur: verschillende

Deze toffe (dit is een affiliate partner)keukenschort (of barbecue schort) in denim is van Dutchdeluxes. Hij is handgemaakt en dus uniek, wat de prijs een beetje verklaart. De nekband is verstelbaar en er zit een zakje vooraan. De leren bandjes kunnen eraf om de schort te wassen.

PU leren schort

Prijs: €29,95
Afmeting: 64 x 84 cm
Materiaal: 100% PU leder
Kleur: enkel deze

Deze stoere (dit is een affiliate partner)schort is van Gusta. Hij is gemaakt uit PU leer, dat is echt leer met een laagje polyurethaan (PU) over. Vooraan zit een zakje met 3 compartimenten.

Ben je toch op zoek naar een échte leren keukenschort of barbecueschort? Bekijk dan de (dit is een affiliate partner)Mr Smith lederen keukenschort van Boska eens, die heeft ook een zakje vooraan en een verstelbare nekband.

Is er nog een handige en mooie keukenschort die ontbreekt in dit lijstje? Laat het ons hieronder zeker weten!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.