Leuke keukenschorten

Een leuke keukenschort is iets onmisbaar in je keuken, maar waar koop je zoiets? We zetten onze favoriete keukenschorten (mooi én praktisch!) hier even voor je op een rijtje.

Of je nu een keukenschort zoekt voor een man of een vrouw, voor jezelf of als cadeau, de exemplaren hieronder kunnen voor iedereen, op eender welk moment.

Onderstaande keukenschorten hebben allemaal een zakje vooraan, want dat is altijd handig. We hebben ook gekozen voor schorten die makkelijk te onderhouden zijn en dus (op 40°) in de wasmachine mogen. Voor de rest hebben we gewoon gekeken wat we zelf mooi vinden.

Zie je een schort die je leuk vindt? Klik op de knop “Bekijk deze schort” om meer te lezen op de desbetreffende webshop en bestel hem in een paar klikken!

Dit zijn affiliate partner links. Dat wil zeggen dat wij een klein bedrag kunnen verdienen als je via een van deze links iets koopt, zonder enige extra kost voor jou. We kiezen zelf de producten en het is volledig onze eigen mening!

Bio-katoenen keukenschort

Prijs: €14,95
Afmeting: 86 x 90 cm
Materiaal: 100% biologisch katoen
Kleur: verschillende

Deze (dit is een affiliate partner)bio-katoenen keukenschort van Dille & Kamille is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij heeft een verstelbaar bandje in de nek en een handig zakje vooraan.

TIP: er zijn ook bijpassende (dit is een affiliate partner)keukenhanddoeken van Dille & Kamille! Gewoon effen, met ruitjes, met gevelmotief, met takjesmotief, … Keuze te over.

Dille & Kamille heeft trouwens nog heel wat andere leuke keukenschorten in allerlei kleurtjes en prints, aan dezelfde voordelige prijs van €14,95. (dit is een affiliate partner)Klik hier om alle Dille & Kamille keukenschorten te bekijken.

Keukenschort met print

Prijs: €27,95
Afmeting: 71 x 81 cm
Materiaal: 100% katoen
Kleur: verschillende prints

Deze keukenschort heet (dit is een affiliate partner)Caliente Chef en is van Now Designs. Hij heeft een handig zakje vooraan en een verstelbare nekband. Neem zeker eens een kijkje, want dit merk heeft nog meer leuke prints in haar gamma.

Keukenschort in denim

Prijs: €79,95
Afmeting: 68 x 81 cm
Materiaal: denim en leer
Kleur: verschillende

Deze toffe (dit is een affiliate partner)keukenschort (of barbecue schort) in denim is van Dutchdeluxes. Hij is handgemaakt en dus uniek, wat de prijs een beetje verklaart. De nekband is verstelbaar en er zit een zakje vooraan. De leren bandjes kunnen eraf om de schort te wassen.

Kunstlederen BBQ schort

Prijs: €29,95
Afmeting: 62 x 83 cm
Materiaal: brandveilig PU leer
Kleur: enkel deze

Deze stoere (dit is een affiliate partner)schort is van Senza. Hij is gemaakt uit brandveilig premium PU leer, met vooraan enkele handige opbergzakjes en een lusje om een handdoek in te hangen. De band in de nek is verstelbaar.

Ben je toch op zoek naar een échte leren keukenschort of barbecueschort? Bekijk dan de (dit is een affiliate partner)Mr Smith lederen keukenschort van Boska eens, die heeft ook een zakje vooraan en een verstelbare nekband.

Is er nog een handige en mooie keukenschort die ontbreekt in dit lijstje? Laat het ons hieronder zeker weten!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *